GOSSIP

H Kate Hudson πόζαρε τόπλες με στρινγκ και ο αδελφός της αντέδρασε [εικόνες]

Η 44χρονη χολιγουντιανή σταρ Kate Hudson έχει έναν αδελφό τον Oliver Hudson τον οποίο λατρεύει, αλλά με μια από τις αναρτήσεις μάλλον κατάφερε να τον... εκνευρίσει!

O 46χρονος Oliver, μαζί με την Kate είναι τα δύο παιδιά που απέκτησε η επίσης διάσημη χολιγουντιανή σταρ Goldie Hawn από το γάμο της με τον μουσικό Bill Hudson (ο ίδιος απέκτησε τρία ακόμη παιδιά από το γάμο του με την επίσης ηθοποιό Cindy Williams) και έχουν ακόμη ένα ετεροθαλή αδελφό, τον 36χρονο Wyatt που απέκτησε η μητέρα τους με τον χολιγουντιανό σταρ Kurt Russell.


Ειδικά η Kate και ο Oliver, είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια και μάλιστα κάνουν και κοινό podcast.


Τώρα όμως η Kate θέλησε να υποδεχτεί το καλοκαίρι με μια σειρά από πόζες της που ανέβασε στο Instagram όπου την βλέπουμε στην πισίνα της έπαυλής της να φορά μόνο ένα αποκαλυπτικό στρινγκ μπικίνι και να είναι τόπλες.

Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα αυτής της σειράς φωτογραφιών:«Ο ήλιος βγήκε, το ίδιο και οι κ@@@». Έτοιμη για το καλοκαίρι».

Φυσικά η ανάρτηση αυτή προκάλεσε καταιγισμό σχολίων από τους followers της αλλά εκείνο που ξεχώρισε ήταν του αδελφού της Όλιβερ.

«Χριστέ μου όχι, Κέιτ» έγραψε εκείνος όμως η Κέιτ Χάντσον του έδωσε την... απάντηση που του άξιζε: «Τα καλοκαίρια μόλις άρχισαν Όλιβερ… και θα είναι άγρια. Θα πρέπει να μου κάνεις unfollow».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!