GOSSIP

O Αγγελόπουλος επέστρεψε στην Σκιάθο μαζί με τη Βαμβακούση [εικόνα]

Ο "Ντάνος" ο πρώην νικητής του Survivor, που πλέον κάνει καριέρα ως ηθοποιός, δεν ξεχνά ποτέ το αγαπημένο του νησί τη Σκιάθο, όπου μεγάλωσε και διατηρεί επιχείρηση με ενοικιάσεις σκαφών και θαλάσσια σπορ και τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έσπευσε να επιστρέψει στις Σποράδες.

Στο νησί ζει μόνιμα η μητέρα του και ο Αγγελόπουλος, ποτέ δεν έχει κρύψει τη μεγάλη αδυναμία που τρέφει για την μητέρα του.


Αλλά σήμερα ο Νίκος Γεωργιάδης, από τον αέρα της εκπομπής Πρωινό Μας, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν ταξίδεψε φέτος μόνος του για Σκιάθο, αλλά έχει στο πλευρό του τη Δήμητρα Βαμβακούση, την καλλονή πρώην παίκτρια του Survivor, με την οποία φημολογείται πως έχει ερωτικό δεσμό, εδώ και σχεδόν 6 μήνες.


Μάλιστα ο δημοσιογράφος, τόνισε πως η Δήμητρα γνώρισε την μητέρα του Ντάνου (την... μέλλουσα πεθερά της;) και είπε πως αυτός ο δεσμός έχει σοβαρέψει πολύ.


Είδαμε δε και την ανάρτηση με το Ντάνο, φίλους, συνεργάτες αλλά και τη Δήμητρα, με την οποία ο Αγγελόπουλος έκανε... έναρξη καλοκαιριού στην Σκιάθο!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!