GOSSIP

2+1 Υπέρλαμπροι γάμοι έγιναν χθες Σάββατο με διάσημους guests

Χθες (27/5) είχαμε όχι έναν ούτε δύο αλλά τρεις λαμπερούς γάμους με  ακόμα πιο όμορφες και λαμπερές νύφες καθώς είδαμε να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου οι Μουζουράκης - Κόζαρη, Νομικός - Πρέλεβιτς αλλά και ο σεφ Πέτρος Συρίγος με τη Ρένα Θωμά.

Η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Πάνο Μουζουράκη φορώντας ένα υπέροχο νυφικό σε ίσια γραμμή που άφηνε να φανεί η όμορφη φουσκωμένη κοιλίτσα της λόγω εγκυμοσύνης.

Ο λαμπερός γάμος έγινε στην Αίγινα και ακολούθησε δεξίωση στον Πύργο Σαλιαρέλη με δεκάδες διάσημους καλεσμένους.

Οι επώνυμοι καλεσμένοι ήταν οι εξης: Kατερίνα Καινούργιου, Γιάννης Ζουγανέλης με τη σύζυγό του Ισιδώρα Σιδέρη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σμαράγδα Καρύδη, Ματίνα Νικολάου, Βασίλης Πορφυράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαργαρίτα Μάτσα, Κική Τσόλκα , Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καλκανά-Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ανδρέας Καψάλης-Έλενα Παπαρίζου,Δήμητρα Παπαδοπούλου, Πέτρος Κουσουλός, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμων Κουρής, Γιώργος Καπουτζίδης και Κώστας Κόκλας.

 

Την ίδια μέρα έγινε ο γάμος και της Άννας Πρέλεβιτς με το Νικήτα Νομικό, καθώς οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας" το απόγευμα του Σάββατου, 27/5 στον Άγιο Διονύσιο στην Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, με κουμπάρες τη Δούκισσα Νομικού και την αδελφή της νύφης Τέα.

Ο γάμος της κόρης του Μπάνε Πρέλεβιτς  και του αδελφού της Δούκισσας Νομικού ήταν εντυπωσιακός ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδωσαν το παρών στο λαμπερό μυστήριο.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2021 ενώ δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να επισημοποιήσει την σχέση του.

 

Όσο για την Άννα Πρέλεβιτς που έψαχνε εδώ και καιρό το νυφικό των ονείρων της, πράγματι φόρεσε το πιο εντυπωσιακό που θα μπορούσε, του μόδας Athena V. με πολύ κλειστό λαιμό και μακριά ουρά που παρέπεμπε σε αριστοκρατικά νυφικά που είχαν φορέσει στο παρελθόν προσωπικότητες όπως η Γκρέις Κέλι και η πριγκίπισσα Κάθριν.

Ένα νυφικό με εντυπωσιακό μπούστο επέλεξε για τον γάμο της με τον γνωστό σεφ Πέτρο Συρίγο η Ρένα Θωμά στον γάμο τους που έγινε στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Καπανδρίτι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!