GOSSIP

Πολλοί μιλούν για χωρισμό των ηθοποιών Παπαζήση - Παντούση

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν κρίση στην σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν ακολουθήσει ήδη ξεχωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα “RealLife”, οι δύο ηθοποιοί τον τελευταίο καιρό κρατούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, ενώ έχουν να δώσουν το “παρών” σε κοσμικό κάλεσμα από τον χειμώνα.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει δηλώσει κάτι, όμως τόσο ο Ιωάννης Παπαζήσης όσο και η Αναστασία Παντούση είναι πολύ διακριτικοί όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Το επόμενο διάστημα θα καθορίσει αν θα πέσει η αυλαία στη σχέση τους ή αν θα καταφέρουμε να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους.

Η γνωριμία του Ιωάννη Παπαζήση με την Αναστασία Παντούση

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, “Το κόκκινο ποτάμι” που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Open. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η αρχική γνωριμία εξελίχθηκε σε φιλία και στη συνέχεια σε έλξη που τους έφερε πιο κοντά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!