GOSSIP

Οι Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου βρέθηκαν στην Αίγινα για το γάμο του Πάνου

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη, που θα γίνει σήμερα Σάββατο στην Αίγινα με περίπου 500 καλεσμένους και 5 κουμπάρους και το γλέντι ξεκίνησε από χθες με ένα Κρητικό pre wedding party.

To μυστήριο θα γίνει στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και αμέσως μετά θα ακολουθήσει πάρτι στον Πύργο Σαλιαρέλη με παρόντες όλους τους καλεσμένους, ανάμεσά τους και οι κολλητοί φίλοι του γαμπρού, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου. Μάλιστα το ζευγάρι ήταν καλεσμένο και στο pre wedding party που έκανε ο Πάνος μαζί με τους φίλους του σε ένα υπέροχο σπίτι με μοναδική βεράντα και υπέροχη θέα όπου το Κρητικό γλέντι ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα, ψυχή του γλεντιού ήταν ο καλός φίλος του Πάνου Μουζουράκη, ο Λεωνίδας Σκουλικάρης ο οποίος ζει μόνιμα στην Κρήτη αλλά για χάρη του ταξίδεψε από εκεί για να βρίσκεται στις χαρές του. Ο Σκουλικάρης αν και ειδικεύεται στην επισκευή και τη συντήρηση σκαφών και ασχολείται και με τη σκηνογραφία, δηλαδή δεν έχει άμεση σχέση με τη μουσική και το τραγούδι, χθες, στο pre wedding party πήρε και το μικρόφωνο και τραγούδησε αγαπημένες Κρητικές μαντινάδες, δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Ο Πάνος Μουζουράκης σε μεγάλα κέφια, διασκέδασε με τους φίλους του και μάλιστα μπήκε και στην κουζίνα για να ετοιμάσει μαζί με τους υπόλοιπους μεζέδες, αποδεικνύοντας πόσο καλός οικοδεσπότης είναι.

Την ίδια ώρα, η νύφη, προτιμώντας κάτι πιο χαλαρό και ήρεμο, βρέθηκε με φίλες της σε ουζερί στην Αίγινα, απολαμβάνοντας τη βραδιά πριν τη μεγάλη ημέρα του γάμου της.

δείτε βίντεο:

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!