GOSSIP

Ο Λιάγκας εξομολογήθηκε στη Λάσπα πως κάποτε τη φλέρταρε αλλά... [βίντεο]

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε σήμερα 24/5 η Κατερίνα Λάσπα, η οποία μεταξύ άλλων, απάντησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Μάλιστα όταν ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε την καλεσμένη του Κατερίνα Λάσπα, ξεκίνησε ένας διάλογος με προσωπικές αποκαλύψεις από το παρελθόν.

«Μα, τι ωραία γυναίκα! Όμορφη, έξυπνη…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Λάσπα και στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Κ.Λ. Μου τα λες πολύ ωραία. Με φλερτάρεις;
Γ.Λ. Όχι δεν σε φλερτάρω.
Κ.Λ. Παλιά;
Γ.Λ. Σε φλέρταρα παλιά;
Κ.Λ. Θυμάσαι τίποτα;
Γ.Λ. Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές αλλά δεν με κοίταζες εσύ ποτέ.
Κ.Λ. Εσύ με κοίταζες.

Γ.Λ. Εγώ σε κοίταγα ναι. Εμένα μου άρεσες, αλλά δεν είδα πράσινο φως για να προχωρήσω. Εγώ είμαι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος και αν δεν καταλάβω ότι έχω πιθανότητες επιτυχίας δεν μπαίνω σε μάχη να σε διεκδικήσω και να φάω χυλόπιτα. Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα, αλλά είπα από το να φάω χυλόπιτα άστο καλύτερα.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λάσπα είπε κλείνοντας το θέμα: «Κι έτσι μείναμε φίλοι και όποτε συναντιόμαστε μπορούμε και κοιταζόμαστε ωραία στα μάτια. Μπορείς να μην κουνιέσαι γιατί νιώθω δονήσεις»;

 

Μετά η πρώην παρουσιάστρια μίλησε και για τις φήμες πως χωρίζει

«Κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι έχει αλλάξει η προσωπική σου ζωή. Γράφουν ότι δεν είστε μαζί με τον Νεκτάριο. Ισχύουν ή δεν ισχύουν;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Κατερίνα Λάσπα απάντησε: «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος  που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω;».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε», απάντησε η Κατερίνα Λάσπα 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!