GOSSIP

H Άντζυ Σαμίου έγινε έξαλλη με το αποτέλεσμα των εκλογών και ξεσπά

Η σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες εκλογές έχει εξοργίσει πολλούς που ξεκάθαρα στήριζαν άλλες κομματικές παρατάξεις και ανάμεσα σε αυτούς είναι και η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου που σήμερα Δευτέρα 23/5 εμφανίστηκε σε δύο πρωινές εκπομπές και ξέσπασε για το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ εξέφρασε το... φόβο της πως αυτό δεν θα αλλάξει ούτε στις προσεχείς εκλογές!

Μιλώντας αρχικά στην εκπομπή της Καινούργιου, η Άντζυ Σαμίου χαρακτήρισε «εντελως αψυχολόγητο» το εκλογικό αποτέλεσμα προσθέτοντας «δεν το χωράει το μυαλό μου».

«Για μένα ήταν δειλία να ρισκάρει τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που του παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο» πρόσθεσε η κυρία Σαμίου επιτιθέμενη και στα μέσα ενημέρωσης.

Συνεχίζοντας, δε, στο ίδιο μοτίβο, η Άντζυ Σαμίου, η οποία πολλάκις έχει τοποθετηθεί στα social media υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, όταν ρωτήθηκε για τις επόμενες εκλογές στην αρχή είπε ότι «δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» για να συμπληρώσει «δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός»

Δείτε στο protothema.gr τα όσα είπε η τραγουδίστρια



Την ίδια στάση τήρησε η Άντζυ Σαμίου και στην επόμενη τηλεοπτική της παρουσία, στην εκπομπή του Λιάγκα, όπου όταν ρωτήθηκε «γιατί κουνάτε το δάχτυλο στον κόσμο;» απάντησε «ο κόσμος αποφασίζει, ο κόσμος ρισκάρει, ο κόσμος ειναί υπεύθυνος για ό,τι έχουμε στη ζωή μας, με ποιον να τα βάλω;».

«Δεν έχω δικαιώμα να κρίνω τον κόσμο;» συνέχισε ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν κάνει αυτοκριτική ή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «σίγουρα θα κάναμε λάθη, μπορεί να είναι και επικοινωνιακά αν και "μανούλα" σε αυτο είναι ο κ. Μητσοτάκης».

Στο πλαίσιο αυτό συνέχισε ότι «σίγουρα ο κόσμος έχει παραπλανηθεί και τον έχουν τρομοκρατήσει ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η καταστροφή» υποστηρίζοντας ότι «κόσμος που έχω μιλήσει μαζί του δεν έχει ιδέα για τα προγράμματα, ακούει μόνο τηλεόραση και αυτή είναι η προσλαμβάνουσά του».

Η αναφορά της στην επικοινωνία προκάλεσε και έναν έντονο διάλογο με τον Γιώργο Λιάγκα όταν ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε «επικοινωνιακό σφάλμα» ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετακινείται με τζιπ, με την Άντζυ Σαμίου να του απαντά «θέλετε ο κ. Τσίπρας να μετακινείται με Γιούγκο;».

Ευτυχώς, πάντως, όταν ρωτήθηκε αν σέβεται το αποτέλεσμα των εκλογών η Άντζυ Σαμίου απάντησε «φυσικά και θα γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα αλλά μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας και τη στεναχώρια μας».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!