GOSSIP

Η Παναγιωτακοπούλου απαντά στο αν θα τη δούμε στο πλευρό του Λιάγκα

Πρόσφατα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ενώ το ίδιο έκανε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και έκτοτε έχουν οργιάσει οι φήμες πως αυτές οι εμφανίσεις αποτελούν ουσιαστικά "δοκιμαστικά" του καναλιού για να εντοπίσει την συμπαρουσιάστρια που θα διαδεχτεί τη Μαρία Κορινθίου.

Το μοντέλο, ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που παράλληλα ετοιμάζεται για το γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη μίλησε στην εκπομπή Mega Kαλημέρα και απάντησε στο ερώτημα αν η συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα ήταν ένα άτυπο δοκιμαστικό για να είναι δίπλα του τη νέα σεζόν, όπως αναφέρουν φήμες.

Η ίδια η Ναυσικά τόνισε: «Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δεν έχω σκεφτεί τέτοιο πράγμα. Δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση αλλά τι να σου πω τώρα; Είναι κάτι που δεν μπορώ να σου απαντήσω…»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Με αυτόν τον γάμο έχετε ένα κόλλημα πάρα πολύ μεγάλο. Μέχρι και drone έστειλαν πάνω από το σπίτι για να πάρουν πλάνο. Δεν με καίει ιδιαίτερα να βρω το τέλειο νυφικό και σταματάμε το θέμα του γάμου τώρα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!