GOSSIP

O Σπύρος Μπιμπίλας δεν κατάφερε να εκλεγεί και έκανε τα πρώτα σχόλια

Υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα "Πλεύση Ελευθερίας" της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά το εν λόγω κόμμα δεν κατάφερε να πιάσει το 3% που του χαρίζει μια θέση στη Βουλή. 

Με τον Γιώργο Γιαννούλια μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, για το αποτέλεσμα στις εκλογές της 21ης Μαϊου και τις δηλώσεις του είδαμε στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, ενώ ο ίδιος βρέθηκε λίγο αργότερα στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά.

«Η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές μας βρίσκει αγωνιστικούς, για να συνεχίσουμε για τις επόμενες. Αφού έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να γίνουν δεύτερες, θα πάμε σε δεύτερες εκλογές. Και στις δεύτερες ελπίζω ότι θα πάρουμε και αυτό το πολύ λίγο που λείπει, ώστε να μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Όχι, δεν περίμενα το αποτέλεσμα, όπως δεν το περίμενε κανείς στην Ελλάδα, ούτε αυτοί που νίκησαν. Αλλιώς οραματιζόμουν το μέλλον της Ελλάδας, αλλιώς πάει, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε με αυτό που αποφασίζει η πλειοψηφία».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!