GOSSIP

Η Δήμητρα Λιάνη "κατακεραύνωσε" το νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ

Με τις βουλευτικές εκλογές, ασχολήθηκαν σήμερα και οι πρωινές lifestyle τηλεοπτικές εκπομπές και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είδαμε τις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες η χήρα του αείμνηστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Η κάμερα της εκπομπής, συνάντησε τη Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου έξω από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε και η ίδια είπε τα ακόλουθα, κατακεραυνώνοντας το νυν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

«Είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να ψηφίζει. Είναι η μέρα που μιλάει ο λαός. Εγώ. όλα αυτά τα χρόνια έχω δηλώσει ότι δε με εκφράζει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, οπότε είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει πολιτικός χώρος που να με εκφράζει για να ασχοληθώ. Νιώθω πολιτικά ορφανή.

Το ΚΙΝ.ΑΛ δεν μπορώ να το πω ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί δεν είναι. Ο Ανδρέας Παπανδρέου δε νομίζω ότι θα άφηνε ποτέ τον σημερινό αρχηγό να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του. Αυτά που γινόντουσαν με τον Ανδρέα και τον κόσμο, δεν ξαναγίνονται. Ελπίζω να γίνει ότι καλύτερο. Υπάρχουν πολιτικοί αρχηγοί που προσπάθησαν να τον αντιγράψουν αλλά δεν τους βγήκε», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!