GOSSIP

Θύμα κλοπής έπεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και δείτε τί είπε στη Φαίη Σκορδά

Η πρώην παίκτρια του Survivor και σχεδιάστρια κοσμημάτων αποκάλυψε μέσω social media πως άγνωστοι τής έκλεψαν τοι πορτοφόλι ενώ η ίδια απλά αγόραζε κάτι από ένα περίπτερο και μίλησε για το τί συνέβη στην εκπομπή της Σκορδά.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» ανέφερε: «Την Κυριακή σταμάτησα στο περίπτερο να πάρω τσίχλες και άφησα το πορτοφόλι μου στο περίπτερο. Την ώρα που πήγα να ανοίξω το κουτί με τις τσίχλες, γυρνάω και δεν βρίσκω το πορτοφόλι μου. Και λέω “αφού δεν μπήκε κανείς, πώς έγινε αυτό;”. Ρωτάω την υπάλληλο στο περίπτερο αν το είδε, μου απάντησε αρνητικά. Μπαίνω στο αμάξι, ψάχνω, τίποτα. Ξαναπάω πίσω, όλα τα δείχνει η κάμερα, αρχίζω και ψάχνω τα σκουπίδια».

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συμπλήρωσε: «Σκέφτηκα ότι θα με δει και ο κόσμος και θα νομίζει ότι πεινάω ακόμα όπως το Survivor. Για να κάνω και λίγο πλάκα. Φεύγω, ξαναμπαίνω, ξαναγυρνάω, μου είπε η κοπέλα ότι δεν βρήκε κάτι. Την επόμενη ημέρα ζήτησα τον υπεύθυνο. Ανοίγουν τις κάμερες και βλέπουν ότι ένας νεαρός είχε πάρει 2 μπουκαλάκια νερό και με τρόπο πήρε το πορτοφόλι μου. Δεν κατάλαβα τίποτα. Το πήρε και μπήκε στο αμάξι του. Για κακή του τύχη, η κάμερα τον κατέγραψε. Δεν είχα πολλά χρήματα αλλά είχα τις κάρτες μου. Στενοχωρήθηκα».

Οι αναρτήσεις που είχε κάνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Instagram έγραφαν:

«Το στόρι της κλοπής. Χθες στις 8:00 το απόγευμα σε περίπτερο του Χαλανδρίου την ώρα που ακούμπησα το πορτοφόλι μου με τις κάρτες μου για να πάρω τσίχλες, πέρασε από δίπλα μου, με κοιτάζει, τον κοιτώ και με απίστευτα γρήγορο ρυθμό το πήρε κι έφυγε με το ΙΧ του. Σήμερα ανοίξαμε τις κάμερες του περιπτέρου και είδαμε τον αριθμό κυκλοφορίας του…Μέσω της ασφάλειας του Χαϊδαρίου ήρθε και πάλι στα χέρια μου. Λογικά επειδή ακύρωσα τις κάρτες μια προς μια πήγε να κάνει συναλλαγή, δεν του βγήκε και το πέταξε κάπου. Γιατί αυτός που το βρήκε και το παρέδωσε, ισχυρίζεται πως το εντόπισε σε άλλο σημείο. Για καλή μου τύχη έπεσα σε κάλους αστυνομικούς. Ευχαριστώ το Α.Τ. Χαϊδαρίου και την ασφάλεια. Όσο για εσένα λυπάμαι. Και φαίνεσαι και νέος και ωραίος στο βίντεο. Να ξέρεις όμως πως έχω τα στοιχεία σου και θα σε ανεβάσω εδώ με την μούρη σου και τον αριθμό ΙΧ να ξεφτιλιστείς πανελλαδικός. Ντροπή σου».

Δείτε εδώ όσα δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!