GOSSIP

Συγκινούν τα λόγια του Γιάννη Βογιατζή για τον θάνατο του ξαδέλφου του

O τραγουδιστής και ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα σε ηλικία 88 ετών και βύθισε στο πένθος τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο. Και ανάμεσα σε αυτούς που πενθούν για το χαμό του είναι και ο πρώτος ξάδελφός του και επίσης ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής.

Μάλιστα ο πατέρας του 95χρονου σήμερα Γιάννη Βογιατζή, ήταν και νονός του ανιψιού του και αείμνηστου τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή.


Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου, είχε μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τόσο ο ίδιος όσο και ο ξάδελφός του επειδή επέλεξαν να γίνουν καλλιτέχνες.

«Ο πατέρας μου άργησε πολλά χρόνια να έρθει να με δει στο θέατρο. Με αρνήθηκε σαν ηθοποιό. Ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Τον ρώταγαν και για τον εξάδελφό μου, τον Γιάννη Βογιατζή και αρνείτο ότι είχε σχέση και με τους δύο. Ο Γιάννης ήταν ανιψιός και πνευματικός του γιος αφού τον είχε βαφτίσει και είχε παντρέψει τον πατέρα του.

Εγώ όταν βρισκόμουν στην Αθήνα στο σπίτι του κοιμόμουν. Τι ωραία τραγουδούσε ο θείος μου ο Χρήστος και η μητέρα του, η θεία μου η Νίκη!

Την παλιά εποχή, ήταν κάτι πολύ κακό να τραγουδάς και να παίζεις θέατρο εξαιτίας των μπουλουκιών που πηγαίναν στην επαρχία και ξελόγιαζαν τους άντρες και τις γυναίκες. Δεν είχαν καλή φήμη οι ηθοποιοί. Η γιαγιά μου όταν της είπαν να ακούσει τον εγγονό της να τραγουδάει έβαλε τα ραδιόφωνα σε κασέλες και δεν τα έβγαλε ποτέ» είχε πει τότε

Και σήμερα ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Βογιατζή αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής υπεβλήθη λαπαροσκοπικά σε επέμβαση στα νεφρά, που τον οδήγησε σε επιπλοκές, αλλά και ο ξάδερφός του μίλησε με συγκινητικά λόγια.

«Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, είχε ένα πρόβλημα στο νεφρό του. Το αφαίρεσαν με λαπαροσκόπηση, αλλά είχε μετά επιπλοκές. Στο τέλος δεν άντεξε η καρδούλα του. Σήμερα το πρωί στις 6.45 στο νοσοκομείο τον είχαμε, ευτυχώς. Έκαναν ό,τι μπορούσαν οι γιατροί, ό,τι μπορούσαν, αλλά ήταν δύσκολα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα. Η εγχείρηση έγινε πριν από 15-20 ημέρες. Και μετά άρχισαν οι επιπλοκές και λόγω ηλικίας» εξομολογήθηκε ο γιος του στο T-Live.

Ο ξάδελφός του τραγουδιστή και γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Βογιατζής μίλησε στο δελτίο του STAR και τόνισε:

«Ο Γιαννάκης ήταν γεμάτος ταλέντο. Το είχε μέσα του! Ήταν και σπουδαίος ηθοποιός, χωρίς να έχει σπουδάσει θέατρο».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!