GOSSIP

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε μια ανάρτηση εν όψει των εκλογών

Λίγο πριν στηθούν οι κάλπες ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τα ερωτήματα που θέτει στον εαυτό του λίγο πριν ψηφίσει.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε την διαδρομή που ο ίδιος επιθυμεί να ακολουθήσει πριν τις εκλογές. » Λίγο πριν τις εκλογές… Για να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή η κρίση μου για το ποιοι πολιτικοί είναι οι κατάλληλοι για να κυβερνήσουν τη χώρα, κάνω πρώτα τις εκλογές στο δικό μου μικρόκοσμο».

«Ψηφίζω ποιοι και ποιες από τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, γείτονες και όλους όσους σχετίζομαι, είναι άξιοι και άξιες για μέλη στη Βουλή της δικής μου ζωής. Δεν έχει σημασία αν λόγω κεκτημένης ταχύτητας ή συνήθειας ή βολέματος, ήταν για χρόνια πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές στη χώρα που ονομάζεται «ζωή του Θανάση». Πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνετε μία επαναξιολόγηση τής χρησιμότητάς τους».

«Τα ερωτήματα που θέτω πριν από την τελική απόφαση είναι: Αγαπάνε στ αλήθεια τη «ζωή του Θανάση»; Χαίρονται με τις χαρές μου; Συμπαραστέκονται στις λύπες μου; Έχουν κάποιες ηθικές αξίες στις οποίες παραμένουν πιστοί ακόμα και στα δύσκολα ή οδηγός τής ζωής τους είναι το συμφέρον και η καλοπέραση; Το ένστικτό μου τους εμπιστεύεται;».

«Αφού με αποφασιστικότητα προχωρήσω στο ξεκαθάρισμα της προσωπικής μου ζωής, τότε θα είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσω και ποιοι πολιτικοί θα είναι χρήσιμοι για τη χώρα μου» καταλήγει ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!