GOSSIP

Οι Σχίζας και Παναγιώταρου έκαναν νέες δηλώσεις μετά το χωρισμό τους

Τίτλοι τέλους έχουν μπει στον έρωτα του περσινού νικητή του Survivor Στάθη Σχίζα και του μοντέλου Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και μολονότι οι φήμες περί χωρισμού ακούγονταν εδώ και καιρό, πρόσφατα επιβεβαιώθηκαν και έγιναν και τα σχετικά unfollow και η διαγραφή κοινών φωτογραφιών του πρώην ζεύγους από τα social media.

Στην ουσία αυτή που πρώτη επιβεβαίωσε τον χωρισμό ήταν η Παναγιώταρου, που μετακόμισε σε άλλο σπίτι.

Σήμερα Τρίτη 9/5 είδαμε νέες δηλώσεις της στις κάμερες όπου απάντησε και για την πιθανότητα ερωτικής επανασύνδεσης με τον Σχίζα.

Συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε μόνη, ενώ ανέφερε πως αντιμετωπίζει το τέλος της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα με εργασιοθεραπεία.

«Η πραγματική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός. Έχω υπάρξει σε σχέση με τον πρώην άνδρα μου, που είμασταν μαζί 7 χρόνια. Μετά ακολούθησε η σχέση με τον Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει ιδιαίτερα να μένω μόνη και να κοιμάμαι μόνη μου.

Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου, είμαι για τις δουλειές μου. Για όλα τα καλά που έρχονται. Βέβαια δεν ξέρεις ποτέ τι σου φέρνει η ζωή. Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο του, τη στενοχώρια του, όπως ακριβώς θέλει. Εγώ γενικά είμαι εργασιομανής. Το έχω ρίξει στην εργασιοθεραπεία» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο, στο είπα και στο ξαναλέω».

Πάντως ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε βέβαιος πως το ζευγάρι θα είναι ξανά μαζί στο άμεσο μέλλον και πως ο χωρισμός δεν είναι οριστικός.

Δείτε εδώ τα όσα είπε.

 

Την ίδια στιγμή είδαμε σήμερα Τρίτη και δηλώσεις που έκανε ο Σχίζας, όπως αυτές προβλήθηκαν στην εκπομπή Πρωινό Μας.

Συγκεκριμένα τον εντόπισε ο Χρήστος Λυσσέας με την κάμερα του Πρωινό μας και ο Στάθης Σχίζας φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος και αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση

«Είμαι καλά. Με την Αλεξάνδρα τι; Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Με φέρνεις σε λίγο δύσκολη θέση. Έχει μετακομίσει ναι», αρκέστηκε να πει ο Στάθης Σχίζας.

Στην ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, ο Στάθης Σχίζας δεν απάντησε.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!