GOSSIP

Είναι οριστικό: Χώρισαν οι Σχίζας - Παναγιώταρου και έπεσαν και τα...unfollow

Από τη στιγμή που περσινός νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star φούντωσαν οι φήμες περί χωρισμού με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τώρα αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και έγιναν και... "Instagram official"

Ειδικά τις τελευταίες ημέρες, αυτές οι φήμες είχαν οργιάσει, αφού το μοντέλο μετακόμισε και το πρώην ζευγάρι έπαψε να ζει κάτω από την ίδια στέγη, ενώ και οι δυο σε δηλώσεις τους, άφηναν να εννοηθεί πως κάτι έχει αλλάξει στην προσωπική ζωή τους.

Συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με τον Στάθη Σχίζα και ήδη έχει εγκατασταθεί σε ένα νέο υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Η ίδια ανέφερε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Καρδούλα μου δεν θα σου μιλήσω για τα προσωπικά μου, είναι όλα καλά, είναι όλα όμορφα περνάμε πολύ καλά. Ετοιμάζουμε και τη νέα συλλογή με τα μαγιό τώρα, δουλεύω πάρα πολλές ώρες τρέχω ασταμάτητα, έχω και την φωτογράφιση σε δύο μέρες, δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.»!

Και τόνισε: «Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι εύκολα, η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όλα καλά και όλα όμορφα. Φιλάκια πολλά».

Σε άλλες δηλώσεις της είπε: «Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε τον Στάθη. Δε νομίζω ότι δε θα μιλάμε. Δεν είμαστε τσακωμένοι.

Γάμος δεν υπήρξε, παντρεύτηκα μια φορά. Μετά υπήρξε μια σχέση. Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Ειδικά μέσα από μια συγκατοίκηση μια σχέση δοκιμάζεται περισσότερο. Από εκεί και πέρα κρατάς τα καλά. Έτσι κάνω εγώ πάντα στη ζωή μου. Ό,τι ζούσαμε τη στιγμή που το ζούσαμε, το ζούσαμε στο 100».

Ο δε Στάθης δεν έκανε δηλώσεις αλλά δημοσίευσε μία φωτογραφία και έγραψε: Η ομιλία είναι ασήμι και η σιωπή είναι χρυσός"!

Σύμφωνα με το Mega Καλημέρα η Αλεξάνδρα και ο Στάθης διέγραψαν κοινές φωτογραφίες τους, σχόλια, έχουν κάνει ο ένας τον άλλον unfollow και όπως ειπώθηκε έχει γίνει και block στο instagram.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!