GOSSIP

O Σχίζας έδωσε μια αμήχανη απάντηση όταν ρωτήθηκε για τις φήμες πως χώρισε

Ο περσινός νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του The 2Night Show, προκειμένου να μαγνητοσκοπήσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τον εντόπισαν και τον ρώτησαν για τις επίμονες φήμες που τον θέλουν να ακολουθεί πια χωριστούς δρόμους με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Βρέχει πολύ νομίζω για να πούμε για αυτά… τώρα τι να σου πω; Βρέχει και πολύ», απάντησε με προφανή αμηχανία ο Στάθης Σχίζας. «Είχαμε πάει για φαγητό. Έχουμε καλές σχέσεις», συμπληρώνει.

Σε ερώτηση των ρεπόρτερς για το πολυσυζητημένο «νέο» που του μετέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, ο γνωστός επιχειρηματίας τονίζει: «Με πας 2μιση μήνες πριν, δεν θυμάμαι καν τι έγινε».

«Μόνο εγώ είδα έναν άνθρωπο που, έτσι όπως απαντάει, θεωρώ ότι προφανώς είναι χωρισμένοι; Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Δεν θα απέφευγε να απαντήσει. Λέει: έχουμε καλές σχέσεις. Εγώ νομίζω ότι ακολουθεί το παράδειγμα Βασάλος-Βαλαβάνη, που μέχρι το τέλος δεν θα πουν ότι χώρισαν», σχολίασε η Λιλή Πυράκη αμέσως μετά.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!