GOSSIP

Η Εύη Βατίδου είπε πως ο σύντροφός της είναι 12 χρόνια νεότερός της

Η πρώην σύζυγος του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια, το μοντέλο, παρουσιάστρια και εστεμμένη καλλιστείων Εύη Βατίδου, έμαθε χθες πως το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με το οποίο σκόπευε να είναι υποψήφια βουλευτής στις προσεχείς εκλογές στην Ελλάδα, ακυρώθηκε για τυπικούς λόγους και η ίδια έκανε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για όλα.

«Θεωρώ ότι υπάρχει μία προκατάληψη εναντίον της γυναίκας γενικότερα. Εμένα με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο, σούργελο. Ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να πάρω το 100. Δε μπορεί σε ένα δημοκρατικό κράτος να έρχεται ο άλλος και να σε βρίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο», αναφέρει η Εύη Βατίδου.

«Λένε για κάτι υπέρογκες διατροφές και κάτι πράγματα που δεν έχουν γίνει. Για όσους ξέρουν και ειδικά οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ακριβώς τη δική μου ιστορία. Ποτέ δεν είπα ότι δε βοήθησε ο πατέρας τους. Δεν είναι όμως σωστό να λένε ότι τα έχω «αρπάξει» και πάω να κάνω τις μπάζες μου», ξεκαθαρίζει.

«Δε μπορέσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το κανάλι. Δεν τα βρίσκαμε. Διαφορετική νοοτροπία. Μετά από τη δική μου εκπομπή πήραν ιδέες και βγήκαν άλλες εκπομπές», απαντά η Εύη Βατίδου για το τέλος της εκπομπής της «Τηλεπροξενιά».

«Τη λέμε την ηλικία. Είμαι 47 και ο σύντροφός μου είναι 35», αποκαλύπτει κλείνοντας το γνωστό μοντέλο.

Δείτε εδώ τα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής της Καινούργιου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!