GOSSIP

Ο Λαζόπουλος σχολίασε για πρώτη φορά την υπόθεση Γεωργούλη

Τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Γεωργούλη συνδέει μια μακροχρόνια φιλία καθώς και οι δύο κατάγονται από τη Λάρισα ενώ ο Λαζόπουλος ήταν αυτός που έβγαλε πρώτος στο θέατρο τον Γεωργούλη και τώρα μέσω του podcast που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την υπόθεση που έχει προκαλέσει μετά την καταγγελία για βιασμό κατά του ηθοποιού και ευρωβουλευτή.

«Σε κάθε περίπτωση όταν καταγγέλλεται ένας βιασμός από μια γυναίκα, σε μια εποχή που «ανθούν» οι γυναικοκτονίες. Η γυναίκα παλεύει ακόμη να βρει τη θέση της σε ένα ανδροκρατούμενο σύστημα, παίρνεις το μέρος της γυναίκας. Μόνο αν αθωωθεί ο άντρας, όπως στην περίπτωση του Johnny Depp, παίρνεις το μέρος του Depp. Το τεκμήριο της αθωότητας του άντρα στην ελληνική συνείδηση σωστά υποβαθμίζεται […].

Τον Αλέξη Γεωργούλη τον ξέρω προσωπικά. Είναι φίλος μου, εγώ τον έβγαλα στο θέατρο, είμαστε συντοπίτες. Γνωριζόμαστε οικογενειακά. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, ό,τι και να πω, ό,τι και να ισχυριστώ θα μοιάζει πολύ φιλικό ή πολύ εχθρικό. Αυτή είναι η μοίρα των φίλων, πρέπει να περιμένουν υπομονετικά μαζί με τον φίλο τους, την όποια απόφαση βγει, να μιλήσουν μαζί του και ύστερα να βγουν δημόσια και να εκφέρουν την άποψή τους. Από το σπίτι μου έμαθα ότι για αυτόν που έχει υπάρξει φίλος σου, δεν μπορείς να είσαι ο πρώτος που θα βγάλεις το μαχαίρι εναντίον του. Δεν θα το κάνω», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν είμαι έτοιμος να πάρω θέση, θα την πάρω αφού πρώτα μιλήσω μαζί του. Έτσι κάνουμε εμείς στην Λάρισα. Δεν είναι μια κλασσική περίπτωση ενός ηθοποιού. Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πολιτική ταυτότητα, είναι Ευρωβουλευτής και αν το Βέλγιο δεν γνώριζε τις ημερομηνίες των εκλογών, κάποιοι τις γνώριζαν».

Τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Πρωινό Μας, όπου καλεσμένος ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ. Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Συγκεκριμένα με αφορμή τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του για τον Ευρωβουλευτή, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε αρχικά: «Κατά την άποψή μου μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και να μην είναι έτσι. Μπορεί να είναι σύμπτωση και μπορεί να μην είναι. Κανείς δε μπορεί να ξέρει την πραγματικότητα, την απόλυτη. Το γιατί δημοσιοποιήθηκε τώρα, γιατί χρησιμοποιήθηκε και μία δική μου πρόταση που έγινε αντικείμενο μεγάλης συζήτησης. Δεν ήταν ανάρτησή μου, κακώς κι εκεί είναι το λάθος μου, έκανα μία συνομιλία με τον φίλο μου τον Πλασκοβίτη, που με ρώτησε αν ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ».

«Δώσανε σημασία σε μία πρόταση, στο γιατί είπα μία συγκεκριμένη φράση που θα την επαναλάβω ότι γιατί το όνομά του δεν ειπώθηκε από την αρχή από το φερόμενο θύμα, σε αντιδιαστολή με τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν ταυτοχρόνως τα γεγονότα του ανθρώπου που τις κακοποίησε» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Είπαμε ότι είναι ατυχές, μην το επαναλαμβάνεις! Να το κλείσουμε» είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ μπορώ να πω ότι είναι ατυχές αλλά δε μπορεί να χρησιμοποιείται από κάποιες κυρίες που κάνουν δικά τους site να με στοχοποιούν ως υπερασπιστή του κ. Γεωργούλη. Αυτό είναι απαράδεκτο! Γιατί αν με χαρακτηρίζουν εμένα αχαρακτήριστο, όπως διάβασα, το ίδιο αχαρακτήριστες είναι κι αυτές που δεν ξέρουν την πορεία μου, τη στάση μου στο metoo και το πώς λειτούργησα στις δίκες» ανέφερε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας, με τη Φαίη Σκορδά να επιμένει ότι η φράση του, που προκάλεσε αντιδράσεις, δεν θα έπρεπε να έχει χρησιμοποιηθεί καν.  

«Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση. Συγγνώμη! Το να αναρωτηθείς γιατί; Δεν λέω να κατηγορήσεις τον Γεωργούλη… Σπύρο μου τόσο καιρό προσπαθούμε να μην στοχοποιούμε το θύμα, το οποίο έτσι το βάζεις σε μία διαδικασία να απολογηθεί, που είναι δύσκολη αυτή η διαδικασία» επεσήμανε ειδικότερα η Φαίη Σκορδά, με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να εξηγεί για ακόμα μία φορά τη δική του εκδοχή για το post που σχολιάστηκε έντονα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!