GOSSIP

Η Εύη Βατίδου απαντά στα σχόλια που δέχτηκε επειδή είναι υποψήφια στις εκλογές

Το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 21ης Μαΐου  με την πολιτική παράταξη της Αφροδίτης Λατινοπούλου και προφανώς εισέπραξε και κάποια επικριτικά σχόλια που μάλλον την εκνεύρισαν.

 

Πιο συγκεκριμένα, με βίντεο που δημοσίευσε στα instastories η Εύη Βατίδου τονίζει πως ζούμε στο 2023 και παρακινεί τον κόσμο να εγκαταλείψει τα στερεότυπα που έχει.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, συγγνώμη δηλαδή, επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή είμαι χαζή; Δηλαδή ρε παιδιά, όλες οι όμορφες, δυναμικές γυναίκες είναι τούβλα; Και επειδή είναι τούβλα, δεν μπορούν να κατέβουν στην πολιτική...;

Hello! Πού ζούμε; Στο 2023! Πού είμαστε; Όχι στο 1923! Ξεκολλήστε λοιπόν από τα χαζά στερεότυπα πλέον. Καιρός είναι. Ευχαριστώ και τα 163 sites που ανέφεραν την υποψηφιότητά μου στον Βόρειο Τομέα με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Σας ευχαριστώ, να είστε όλοι σας καλά και καλή σας νύχτα» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο η Εύη Βατίδου.

Δείτε στο fthis.gr το βίντεο που μοιράστηκε η Εύη Βατίδου με τους followers της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!