GOSSIP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως είχε ένα τροχαίο ατύχημα [βίντεο]

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Απριλίου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα με το αυτοκίνητό της, τονίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι καλά στην υγεία της.

«Παιδιά είμαι καλά. Λίγο ζαλισμένη από το χτύπημα αλλά όλα καλά! Δεν είμαι στο νοσοκομείο. Έχω δουλειά που πρέπει να τελειώσω, θα τα πούμε αργότερα! Σας υπέρ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Προσοχή στον δρόμο. Τα μάτια μπροστά. Ήμουν σταματημένη σε κόκκινο σηματοδότη και με άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου! (Δεν φρέναρα απότομα, δεν ήμουν εν κινήσει). Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ, με κράτησε η ζώνη να μη φύγω μπροστά. Ασυναίσθητα το δεξί πόδι στο φρένο, το τέντωσα να μην χτυπήσω και τον μπροστά μου, απλά ο αυχένας και το κεφάλι μου τραντάχτηκαν αρκετά γιατί έπεσε χωρίς φρένα όπως βλέπετε στο βίντεο. Είμαστε όλοι καλά. 1-2 μέρες κεφάλι/αυχένας θα έρθουν στη θέση τους! Αυτό έχει σημασία! Τα υπόλοιπα λαμαρίνες είναι! Φτιάχνονται!», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η ίδια μίλησε σήμερα και στην εκπομπή της Καινούργιου: «Καλά είμαι, έπεσε ένας κύριος από πίσω μου. Ήμουν στο ύψος του Χαλκιαδάκη στην Ιερά Οδό. Ήμουν σταματημένη στο φανάρι, είχα και άλλον μπροστά μου.

Έγινε ένα μπαμ! Με κράτησε η ζώνη γιατί θα είχα βγει από το παρμπρίζ. Αν δείτε το αυτοκίνητο του ανθρώπου έχει γίνει φυσαρμόνικα», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνέχισε:

«Ταρακουνήθηκε ο αυχένας μου και το κεφάλι μου. Όλα καλά, δόξα το Θεό λαμαρίνες είναι. Μετά κάναμε και πλάκα με τον κύριο».

Όπως είπε, ο συγκεκριμένος κύριος ήταν πολύ ευγενικός όπως επίσης και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!