GOSSIP

Ο πρώην της Καινούργιου πόζαρε αγκαλιά με το φημολογούμενο νέο αμόρε του

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο επιχειρηματίας που ήταν για καιρό σύντροφος της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου γιόρτασε χθες 19/4 τα γενέθλιά του, μαζί με την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα και μια πόζα του, έριξε λάδι στη φωτιά στις φήμες που τον θέλουν να έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά τον χωρισμό του με την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται σε σχέση με την Κάθριν Εμπειρίκου, η οποία ήταν παρούσα στα γενέθλια του επιχειρηματία.


Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά και χαμογελαστοί «φουντώνοντας» τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.


Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων, που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα, κληρονόμος της οικογένειάς της που έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και έχει ζήσει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό. Η Κάθριν Εμπειρίκου υπήρξε παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρακ, και έχει αποκτήσει μαζί ένα γιο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι και σήμερα αν έχει εκδοθεί το διαζύγιό τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!