GOSSIP

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση που έκανε η Καινούργιου μέσα στο πένθος της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς ένα αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.  

 

«Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Απλά με ενημέρωσαν πως έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες», είπε ταραγμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο που την συγκλόνισε, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποχαιρέτησε την αγαπημένη της Μαρία, που έφυγε από τη ζωή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει για ποια πρόκειται.

«Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου…Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου…με πρόσεξες πιο πολύ κ από παιδί σου …
Ήσουν μια πανέμορφη ψυχή, γεμάτη αγάπη ,πίστη και καλοσύνη …με έκανες καλύτερο άνθρωπο …μου λείπεις ήδη πολύ …το σπίτι είναι τόσο …άδειο χωρίς εσένα.

Οι λέξεις δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου …δεν θα σε ξεχάσω …ΠΟΤΕ! Σ ευχαριστώ για όλα …  Καλό ταξίδι και να έρχεσαι που και που να μου δίνεις τις συμβουλές σου…Όπως πάντα …», έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!