GOSSIP

Η οικογένεια Τανιμανίδη έκανε μίνι εξόρμηση στην Αχαΐα [βίντεο]

Μέσα στη φύση, σε μία καταπληκτική τοποθεσία σε έναν κρυμμένο φυσικό θησαυρό της Αχαΐας αποφάσισαν να περάσουν το σαββατοκύριακο πριν το Πάσχα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. 

Το ζευγάρι χθες πήρε τις δίδυμες κόρες του Αριάνα και Φιλίππα και έφυγαν με το αυτοκίνητο με προορισμό ένα συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται χτισμένο μέσα στη φύση.

Μαζί με φίλους που έχουν και εκείνοι παιδιά, έφυγαν για να απολαύσουν ένα ξεχωριστό διήμερο, μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα και κοντά στη φύση και τα ζώα που τόσο πολύ αρέσουν στα πιτσιρίκια.

Μάλιστα, η οικογένεια Τανιμανίδη έδειξε να το καταδιασκεδάζει στη διαδρομή ενώ και όταν έφτασαν και αντίκρισαν τις ομορφιές του τοπίου, ξετρελάθηκαν, με τη Χριστίνα Μπόμπα να απαθανατίζει αυτές τις τόσο ξεχωριστές στιγμές με το κινητό της.

Φυσικά στο επίκεντρο όλων οι δύο πιτσιρίκες οι οποίες έδειξαν να χαίρονται την κάθε τους στιγμή εκτός πόλης μιας και είχαν καιρό να κάνουν μία απόδραση.

Τα πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα του Dragon's Den δεν άφηναν πολύ ελεύθερο χρόνο στον Σάκη Τανιμανίδη όμως τώρα που ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού επενδύσεων, θα μπορεί ο παρουσιαστής να αφοσιωθεί για λίγο στην οικογένειά του.

Δείτε παρακάτω βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα από την απόδρασή τους:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!