GOSSIP

Παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και το μεσημέρι της Πέμπτης (30 Μαρτίου) έκανε τον πολιτικό γάμο της στο Δημαρχείο Ραφήνας, και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά και το ζευγάρι φρόντισε να μην υπάρχουν κάμερες στο γάμο του.

Να σας θυμίσουμε ότι η αναγγελία του γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά ήταν η εξής:

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής».

Την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά τους συνδέουν πολλά. Αρχικά, η αγάπη τους για τα ζώα, αφού ο Κ. Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση των αγαπημένων τετράποδων. Μοιάζουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, αφού καθημερινά μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση, τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Η κοινή φιλοσοφία ζωής τούς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους.

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η επιθυμία να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της για την περιοχή που επέλεξε να παντρευτεί: «Μένει εκεί κοντά στη γειτονιά σου και μου έχει πει ότι της αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι κοντά στη θάλασσα και είναι και οι δουλειές του άνδρα της εκεί κοντά. Να ζήσετε!»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την Ιωάννα Μαλέσκου πριν από τον γάμο με την εγκυμονούσα:

«Εν τω μεταξύ εγώ της έλεγα προχθές: “Μπήκες στον μήνα σου;” και μου λέει “Ναι”. Της λέω” δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά εγώ με το που μπήκα στον μήνα μου στο πρώτο παιδί, γέννησα, ετοίμασε την τσάντα”. “Μη μου λες τέτοια”, μου λέει, αλλά αυτή προφανώς είχε τον γάμο στο μυαλό της».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!