GOSSIP

Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη

Πρόσφατα είχαν φουντώσει οι φήμες πως οι ηθοποιοί Γιάννης Ποιμενίδης και Ευγενία Σαμαρά, που για πολύ καιρό ήταν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, αποφάσισαν να χωρίσουν και σήμερα αυτή η είδηση δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως, μετά από επικοινωνία που είχε με το περιβάλλον των δύο πλευρών, ο χωρισμός πλέον επιβεβαιώνεται.

«Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικό», ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν την Ευγενία Σαμαρά να έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στο πλάι του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, ο Μαρίνος Βυθούλκας διαψεύδει κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση.

«Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής, έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο Breakfast@Star.

Δείτε εδώ όσα είπε ο δημοσιογράφος 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!