GOSSIP

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλεσε "κακόψυχο" τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Μια νέα κόντρα γεννήθηκε στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς ένα σχόλιο που έκανε ο Ιάσονας Τριανταφυλλλιδης, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε σαν αποτέλεσμα το οργισμένο ξέσπασμα του παρουσιαστή, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, χρησιμοποιώντας "σκληρές" εκφράσεις.

«Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος γι’ αυτό φοράνε τιράντες» είπε συγκεκριμένα ο Ιάοονας Τριανταφυλλίδης.

Τα παραπάνω κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα του «Πρωινό μας» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

«To The 2Night Show είναι μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται απέναντι από πολύ δυνατά πρότζεκτ. Φανταστείτε δε ότι πολλοί ήταν εκεί και σηκώθηκαν κι έφυγαν, εκείνες τις ώρες, τις βραδινές. Δεν μπορούσαν να δεχτούν την ήττα. Δεν θα μπορούσαν να δεχτούν τι συμβαίνει και εξαφανίστηκαν» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: 

«Όταν όλα αυτά λέγονται από έναν άνθρωπο που μου είναι τόσο…. εντάξει, μου δημιουργεί και μια αίσθηση απογοήτευσης, αυτός ο άνθρωπος, όσο μεγαλώνει. Οπότε αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που… ούτε καν… εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν κάποια καλή κουβέντα να πούνε και γενικά ψάχνουν το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια. Και η εμφάνισή του, εκεί που βγαίνει και μιλάει είναι προσβλητική. Όταν μιλάει για τηλεόραση… έχει πολύ κακία. Δεν με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι».

Δείτε  εδώ το σχετικό βίντεο 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!