GOSSIP

Η Βρισηίδα μίλησε ξανά για την... πρώην φίλη της Ευρυδίκη

Στην κάμερα της εκπομπής της Μελέτη μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία απάντησε και για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που το διάστημα που συμμετείχε στο Survivor All Star, κοντραρίστηκε άσχημα με τον σύντροφο της Βρισηίδας, τον φαρμακοποιό Σπύρο Μαρτίκα.

Το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου άφησε να εννοηθεί πως η ίδια περιμένει πως και πως να επιστρέψει στην αγκαλιά της ο σύντροφός της που παραμένει εδώ και μήνες στον Άγιο Δομίνικο και δεν έκρυψε πως σχεδιάζει σύντομα να ντυθεί νυφούλα.

«Είμαι έτοιμη να βάλω νυφικό. Το πώς φαντάζομαι την ιδανική πρόταση το ξέρει ο σύντροφος που έχω στη ζωή μου γιατί το είχα πει στην καλύβα όταν συζητούσαμε περί γάμου. Μου λείπει πάρα πολύ ο Σπύρος», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε στη συνέχεια: «Την Ελευθερία θα την αντιμετώπιζα όπως την αντιμετώπισε και ο ίδιος ο Σπύρος που όταν μπήκε μέσα η Ελευθερία την προστάτευσε και την υπερασπίστηκε σε αυτό που της έκανε ο Μάριος».

Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε: «Προφανώς και στεναχωρήθηκα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου. Είναι πολλά πράγματα που έχουν συμβεί, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στις κάμερες γι’ αυτό το θέμα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!