GOSSIP

Ο Αναγνωστόπουλος πέταξε μεγάλο... καρφί για τα spoilers στο Survivor

Ο επιχειρηματίας Κώστας Αναγνωστόπουλος, που έγινε ευρέως γνωστός ως ο "Μισθοφόρος" του Survivor, φέτος είχε επιστρέψει μετά από χρόνια στον Άγιο Δομίνικο συμμετέχοντας στο Survivor All Star, αλλά αποχώρησε σχετικά σύντομα από το ριάλιτι επιβίωσης που τον έκανε αρχικά γνωστό στο ευρύ κοινό.

Μετά την αποχώρησή του δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά του με τα όσα είδε στο Survivor All Star και τώρα έκανε ένα σχόλιο στα social media, που αφήνει σοβαρές... αιχμές για τους υπεύθυνους παραγωγής του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα σε δημοσίευσή του στο Instragram σχολίασε τα spoiler που κυκλοφορούν γράφοντας: «Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης; Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη δεν μπορεί άλλο, ας φύγει. Thank me later παιδιά».



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!