GOSSIP

Γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας διέκοψε παράσταση με ύβρεις

Ένα φραστικό επεισόδιο με θεατή που διέκοψε την παράσταση «Πεταλούδες στο στομάχι», απευθύνοντας χαρακτηρισμούς προς τους ηθοποιούς, δημοσιοποίησε το Θέατρο του Νέου Κόσμου και σήμερα είδαμε δηλώσεις ηθοποιών στην εκπομπή Πρωινό Μας.

Τί ακριβώς συνέβη


Η προσβλητική συμπεριφορά και οι απρεπείς χαρακτηρισμοί θεατή, γόνου γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, διεκοψε την παράσταση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου "Οι Πεταλούδες στο Στομάχι", την Πέμπτη 9 Μαρτίου, όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση του. 

Οι συντελεστές διαμαρτυρήθηκαν με εξώδικο και ο θεατής- ο Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος- ζήτησε εγγράφως συγγνώμη για τη συμπεριφορά του

Ειδικότερα,σύμφωνα με την ανακοίνωση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, ο κ. Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος, "κατά τη διάρκεια της παράστασης ... απηύθυνε προς τους ηθοποιούς της παράστασης χαρακτηρισμούς, που για λόγους κοσμιότητας δεν θα επαναλάβουμε".

"Μόλις επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα του θεατή, ακολούθησε έντονη διαμαρτυρία με εξώδικο, καθώς "συμπεριφορές τέτοιου είδους είναι όχι μόνο καταδικαστέες, αλλά και μη αποδεκτές από εμάς, ενώ ταυτόχρονα οφείλουμε να προστατεύσουμε τους ηθοποιούς της παράστασης, όλους τους εργαζόμενους, συντελεστές, θεατές αλλά και το θέατρό μας, που στα 26 χρόνια της λειτουργίας του δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ παρόμοιο ζήτημα".

Ο κ. Βερνίκος απάντησε στο εξώδικο με επιστολή του με την οποία "ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Αποδεχόμαστε τη χειρονομία του και δημοσιεύουμε την επιστολή, με την ελπίδα το θέατρό μας και οι παραστάσεις που ανεβαίνουν (όπως και "οι Πεταλούδες στο στομάχι"), να προβληματίζουν, αφυπνίζουν, ψυχαγωγούν το κοινό, ώστε, στο μέτρο των δυνάμεών μας, να προχωρήσει η κοινωνία μπροστά, αφήνοντας πίσω της τέτοιου είδους συμπεριφορές", αναφέρει η ανακοίνωση.

Μάλιστα, το Θέατρο του Νέου Κόσμου προτείνει σε όποιον "θεατή θέλει να παρακολουθήσει ξανά και ανενόχλητος είτε την συγκεκριμένη παράσταση είτε άλλη, να επικοινωνήσει με το ταμείο".

Παράλληλα, στην ανακοίνωση παρατίθεται και η επιστολή του Αλέξανδρου Κωνσταντίνου Βερνίκου, με ημερομηνία 14 Μαρτίου, που αναφέρει:

"Σε σχέση με το συμβάν που έλαβε χώρα την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 στο Θέατρο του Νέου Κόσμου κατά την διάρκεια της παράστασης "Πεταλούδες στο στομάχι" θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από τους ηθοποιούς, τους συντελεστές και τους θεατές της παράστασης διότι αντελήφθην ότι με τα λεγόμενά μου δημιούργησα αναστάτωση και τους έθιξα, παρότι δεν είχα οποιαδήποτε τέτοια πρόθεση".

Δείτε την ανάρτηση:

Οι δηλώσεις των ηθοποιών

Για το συγκεκριμένο συμβάν μίλησαν στην Ελένη Μουστάκη και στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας, η Κλέλια Ανδρεολάτου και άλλοι συνάδελφοί της που συμμετείχαν στην παράσταση.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!