GOSSIP

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε το πιο glam πάρτι γενεθλίων στο Κάιρο

Τα 40α γενέθλιά της γιόρτασε η Μαριέττα Χρουσαλά, σε ένα υπέρλαμπρο πάρτι που έγινε στην Αίγυπτο με καλεσμένους δεκάδες Έλληνες celebrities από την Καλομοίρα και την Αθηνά Οικονομάκου μέχρι τη Μαίρη Βυτινάρος!

Η όμορφη παρουσιάστρια έγινε 40 ετών και θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια-ορόσημο με καλούς της φίλους. Ανάμεσά τους η Καλομοίρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Αθηνά Οικονομάκου που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η Δέσποινα Καμπούρη που είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη και πολλοί ακόμα celebrities οι οποίοι δέχτηκαν με χαρά την πρόσκλησή της για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και φυσικά να τιμήσουν τη Μαριέττα Χρουσαλά με την παρουσία τους.

Βέβαια δεν ήταν ένα απλό πάρτι αλλά διήμερος εορτασμός ουσιαστικά με τους καλεσμένους να επισκέπτονται μερικά από τα πιο όμορφα σημεία του Καΐρου και με το φως της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν στο Εθνικό Μουσείο της Αιγύπτου που κρύβει θησαυρούς αιώνων ενώ επισκέφτηκαν και τον αρχαιολογικό χώρο των πυραμίδων που εντυπωσίασαν άπαντες.

Κάποιοι επισκέφτηκαν και τα υπαίθρια παζάρια των ντόπιων, γεύτηκαν υπέροχες ανατολίτικες μυρωδιές και πήραν σουβενίρ.

Όταν έπεφτε βέβαια η νύχτα, ήταν ώρα για... πάρτι! Το πρώτο βράδυ της παραμονής τους σε ένα υπέροχο και πολυτελέστατο ξενοδοχείο του Καΐρου στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με την Καλομοίρα να αναλαμβάνει να διασκεδάσει τον κόσμο.

Χθες, Σάββατο, έγινε ακόμα ένα πάρτι σε μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν οι καλεσμένοι μαζί με την εορτάζουσα και τον σύζυγό της, με την παρέα να διασκεδάζει μέχρι το πρωί με ελληνικές επιτυχίες, ανάμεσά τους και αυτές του Κωνσταντίνου Αργυρού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!