GOSSIP

Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε ποια θα είναι η νονά της κόρης της

Τη μοναχοκόρη της πρόκειται να βαφτίσει σύντομα η Νικολέττα Ράλλη, είδηση που αποκάλυψε μόνη της μέσα από τα social media. 

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μαμά για τη μοναχοκόρη της την οποία απέκτησε μαζί με τον σύζυγό της Μιχάλη Ανδρούτσο πρόκειται να ζήσει μία από τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές της καθώς ετοιμάζει τη βάφτιση.

Η Νικολέττα Ράλλη σε ένα Q&A challenge που είχε με τους followers της ρωτήθηκε για το πότε θα γίνει το μυστήριο και είπε ότι θέλει αυτό να γίνει στα τέλη της άνοιξης με αρχές Ιουνίου ενώ όταν ρωτήθηκε για τον ή τους κουμπάρους της, αποκάλυψε ότι νονά της μικρής θα είναι η καλή της φίλη Βίβιαν Ρουβέλα.

Η παρουσιάστρια έχει κάνει ήδη τις προετοιμασίες της και την έρευνα αγοράς της για τα βαφτιστικά και πώς έχει φανταστεί αυτή την τόσο όμορφη μέρα.

Είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό σε γνωστό οίκο νυφικών και βαφτιστικών και είχε δει ποια ακριβώς ρούχα, λαμπάδες και μπομπονιέρες ήθελε να διαλέξει για εκείνη την τόσο ξεχωριστή στιγμή της οικογένειάς της.

Έτσι, προφανώς και είναι έτοιμη για να τη ζήσει όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί.

Να θυμίσουμε ότι η μικρούλα ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2020 και όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε για πάντα τη ζωή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!