GOSSIP

«Με βλέπετε σε μαύρα χάλια» λέει η Βρισηίδα και εξηγεί τί της συμβαίνει

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά το τέλος της φιλίας της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και το unfollow στο Instagram.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε ότι είναι χάλια και κρατά αποστάσεις γι’ αυτό και δεν κάνει δημοσιεύσεις στο Instagram της.

«Με βλέπετε σε μαύρα χάλια», είπε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τον τελευταίο καιρό έχω χαθεί κάπως από τα social media. Δεν σας μιλάω πολύ. Γενικά δεν κάνω πολλά πράγματα. Δεν έχω και πάρα πολύ όρεξη. Με όλα αυτά που συμβαίνουν είτε στον κόσμο, είτε στη ζωή μου, ή στον καθένα μας είναι λογικό. Και σε εσάς είναι λογικό. Πολλά κορίτσια περιμένετε από εμένα να σας ανεβάσω τη διάθεση. Κανείς δεν ξέρει τι σταυρό κουβαλάει. Είναι λογικό να πέσουμε. Επιβάλλεται να σηκωθούμε. Εγώ προσπαθώ εδώ και έναν μήνα. Είναι λίγο δύσκολο».

Και υπογράμμισε: «Είμαστε οι επιλογές μας και για να μην αφήσω τον εαυτό μου να πέσει σε κατάθλιψη κάνω πράγματα, αλλά τα κάνω με το ζόρι, επίτηδες για να μην είμαι κλεισμένη στο σπίτι και κλαίω. Που εν τέλει το επιλέγω πολλές φορές, αλλά προσπαθώ να μην το κάνω».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!