GOSSIP

Οι Σχίζας & Παναγιώταρου πήγαν για προσκύνημα στην Παναγιά της Τήνου

Κόντρα στην έντονη φημολογία για προβλήματα ακόμα και χωρισμό του πρώην νικητή του Survivor Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, οι δυο τους είναι μαζί και μάλιστα έκανα κοινό ταξίδι για προσκύνημα στην Παναγιά της Τήνου.

Συγκεκριμένα, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star, όπου εικάζεται πως άκουσε κάτι άσχημο για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ η ψυχολογία του, ο ίδιος απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η Αλεξάνδρα, είχαν περιορίσει πολύ τις αναρτήσεις τους στα social media.


Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί να θεωρούν πως έχουν χωρίσει.


Ο δε Στάθης, το πρώτο πράγμα που έκανε με το που επέστρεψε στην Ελλάδα, ήταν να καταθέσει αγωγή κατά όσων έκαναν συκοφαντικά σχόλια όσο ο ίδιος απουσίαζε στον Άγιο Δομίνικο.


Τώρα όμως και οι δυο έσπασαν τη σιωπή τους και έδειξαν μέσω stories πως πήγαν μαζί για προσκύνημα στην Παναγιά της Τήνου, κάνοντας λόγο για σεβασμό προς τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη και τονίζοντας πως προέχει η ψυχική υγεία.


Ο ίδιος ο Στάθης είπε πως έχει κουραστεί ψυχικά και υποσχέθηκε πως εν καιρώ θα μιλήσει για όλα.


Η αλήθεια για τη σχέση τους

Πρόσφατα, στενός φίλος του ζευγαριού, Βασίλειος F. μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το τι τρέχει πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

«Η Αλεξάνδρα δεν έκανε story για να στηρίξει τον Στάθη τη δεύτερη φορά που πήγε στο Survivor επειδή το είδε σαν δουλειά. Προφανώς δεν ήθελε να κουράσει τον κόσμο, ενώ και ο Στάθης δεν το χρειαζόταν τώρα γιατί ήταν ήδη πολύ καλός αγωνιστικά. Η Αλεξάνδρα και η Ελευθερία δεν υπήρξαν ποτέ κολλητές, απλά ήρθαν λίγο κοντά εξαιτίας του Survivor και είδαν μαζί την πρεμιέρα. Η Ελευθερία χρειαζόταν πάντα μια παρηγοριά από κάποιον και αυτόν το ρόλο τον έπαιξε η Αλεξάνδρα», είπε αρχικά ο Βασίλειος F.

«Η Αλεξάνδρα είχε πάει διακοπές με έναν φίλο της και απλά την είχε αγκαλιάσει για να της μιλήσει επειδή ήταν δυνατά η μουσική. Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρω. Δεν μπορούμε να χρεώνουμε κάποιον ως τρίτο πρόσωπο επειδή βγήκε φωτογραφία με την Αλεξάνδρα. Όλο αυτό το διάστημα ήμουν 24 ώρες το 24ωρο με την Αλεξάνδρα και τρίτο πρόσωπο δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα το μαθαίνατε τελευταίοι».

Κλείνοντας, ο Βασίλειος F. ανέφερε: «Τα παιδιά είναι καλά, είναι μαζί. Η Αλεξάνδρα πήγε και τον πήρε από το αεροδρόμιο γιατί δεν ήθελε να περιμένει να γυρίσει με την παραγωγή. Απλά χρειάζονται λίγο χρόνο γιατί έλειπε πάλι δυόμιση μήνες. Ο Στάθης αποχώρησε γιατί μπήκε στο Survivor και κατέληξε να είναι Big Brother».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!