GOSSIP

Ο "Ντάφυ" ξεσπά κατά του Μαρτίκα και στηρίζει την Ελευθερίου

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, ήταν σήμερα Δευτέρα, ο Τριαντάφυλλος και φρόντισε για μια ακόμη φορά, να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

Συγκεκριμένα μολονότι ο γνωστός τραγουδιστής, ήταν καλεσμένος για να σχολιάσει τη συμμετοχή του στο J2US, ο ίδιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το χθεσινοβραδινό νέο ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Το να πεις κάποιον «κλέφτρα» είναι πολύ βαριά κουβέντα. Αν ήμουν αδελφή της Ελευθερίας, οικογένεια της ή αν ήμουν ο πατέρας της, πραγματικά Σπύρο Μαρτίκα θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο. Θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν σε βάρος της Ελευθερίας Ελευθερίου και πήρε εμφανέστατα θέση υπέρ της Κύπριας τραγουδίστριας.

«Τα λέει ωραία ο Μαρτίκας, αλλά αυτές οι λέξεις… Η Ελευθερία δεν ήταν κλέφτρα στο Survivor. Πρέπει να ξέρει ο Μαρτίκας, επειδή είναι εκεί δύο χρόνια και έχει τρελαθεί, ότι λέγεται Survivor», σχολίασε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Εγώ αν θέλω να κλέψω κάτι να σωθώ και να δώσω και στον φίλο μου φαγητό, θα το κάνω. Αν βρω ένα σπίτι στη ζούγκλα θα πάω να ζεσταθώ, αν βρω ένα τηλέφωνο θα μιλήσω. Ο κόσμος έχει ξενερώσει και αυτό φαίνεται και στα νούμερα της τηλεθέασης», πρόσθεσε κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος για το Survivor.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!