GOSSIP

Ο "Ντάφυ" είπε πως ο Σχίζας ξέρει ξέρει ποια γυναίκα έχει δίπλα του

To J2US ετοιμάζεται να επιστρέψει στην tv και στα παρασκήνια η κάμερα της εκπομπής της Τσιμτσιλή συνάντησε τους Τριαντάφυλλο και Τζέιμς Καφετζή, που έκαναν τα δικά τους σχόλια για τον Στάθη Σχίζα και τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

Θυμίζουμε πως ο Στάθης επέστρεψε στην Αθήνα, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης και κατέθεσε χθες αγωγή κατά όσων έγραφαν και διέδιδαν για αυτόν συκοφαντικά σχόλια το διάστημα που ο ίδιος ήταν στον Άγιο Δομίνικο.


Ο Τριαντάφυλλος και ο James Καφετζής σχολίασαν την κίνηση του Στάθη Σχίζα να καταθέσει μήνυση .

«Γενικά όταν αποφασίζεις να πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι, που ξέρεις ότι θα εκτεθείς και το βλέπει πολύς κόσμος, είναι κάπως αναμενόμενο. Εγώ δεν θα το έκανα» είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε: «Τα παιδιά τα έχω ζήσει από κοντά, ξέρω ότι αγαπιούνται. Οπότε ο Στάθης ξέρει ποια γυναίκα έχει δίπλα του και δεν χρειάζεται να ακούει κανέναν».

Να σας θυμίσουμε ότι χθες, ο πρώην παίκτης του survivor βρέθηκε στα δικαστήρια όπως αποκάλυψε και το Πρωινό Μας με τη δικηγόρο του, Γιούλη Ρετζεπάϊ η οποία και προχώρησε σε μήνυση για την άρση πιθανών προσβολών από τα social media και στην αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων του πελάτη της και των οικείων του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!