GOSSIP

Η Αντωνά είπε πως πέρυσι δύο παίκτες στο Survivor είχαν κινητά και δεν το μάθαμε

Φέτος στο Survivor All Star είδαμε να αποβάλλονται οι Δαλάκα και Χατζηανδρέου καθώς κατηγορήθηκαν πως είχαν στα χέρια τους κινητό και τις τελευταίες ημέρες το θέμα για το αν υπάρχουν ή όχι κινητά στα οποία έχουν πρόσβαση οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, έχει αναζωπυρωθεί και σήμερα η Αντωνά έκανε ένα ισχυρισμό που προκάλεσε αίσθηση.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τα όσα είπε ο Τλονι Σταυράτης και τότε ξέσπασε η Μαρία Αντωνά.

Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά, που είναι αρραβωνιαστικιά του περσινού φιναλίστ του Survivor Άρη Σοϊλέδη (ο οποίος θυμίζουμε πως μαζί με τον Τάλα είχαν φάει ποινή λόγω κινητού στο Survivor) ανέφερε σήμερα στην εκπομπή της Μαγγίρα ότι την περασμένη σεζόν υπήρχαν δυο παίκτες που είχαν κινητό, αλλά αυτό δεν βγήκε ποτέ στη δημοσιότητα.

Η Μαρία είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν και χειρότερα πράγματα που δεν έχουν βγει στην επιφάνεια. Ουσιαστικά την πληρώνει ένας ενώ έχουν υπάρξει άλλοι που έχουν κάνει χειρότερα τα οποία δεν τα ξέρει ο κόσμος. Χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Κάποιοι έχουν κινητό και κάποιοι άλλοι επικοινωνούν μέσω των locals. Μπορεί να στείλουν ένα γραπτό ή ένα ηχητικό μήνυμα.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Για την ώρα ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσεγγίσει Locals, δεν έχουμε δει κάποιον με συσκευή. Στον περσινό κύκλο υπήρξαν δυο παίκτες που είχαν συσκευή. Είναι διαφορετικό να έχεις κινητό και άλλο να μιλήσεις μέσω άλλων. Για όλους ξέρουμε, το ποιον επιλέγουν να δώσουν και πότε, υπάρχει σκοπιμότητα»!

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!