GOSSIP

Μια νέα ατάκα του Τριαντάφυλλου για τον Μάριο προκάλεσε χαμό [βίντεο]

To Survivor All Star θα επιστρέψει σήμερα Κυριακή 26/2 το βράδυ με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε έχει ήδη προκαλέσει χαμό, ενώ και ένα σχόλιο που έκανε ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε την on air έκρηξη οργής μιας συνεργάτιδας της Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα, στο τρέιλερ, βλέπουμε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας η Ελευθερία Ελευθερίου λιποθυμάει και ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που σπεύδει πλάι της για να την κουβαλήσει, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φαίνεται να παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν από μακριά.


Θυμίζουμε δε, πω πρόσφατα η εκπομπή Πρωινό Μας της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε πως στα νέα επεισόδια του Survivor All Star θα μάθουμε πως ο Μάριος έχει έρθει κοντά ερωτικά με μια παίκτρια που είναι ούτε η Ελευθερία, ούτε φυσικά η Καρολίνα!
 

Το σχόλιο του Τριαντάφυλλου για τη λιποθυμία της Ελευθερίας και η ατάκα για τον Μάριο

Ο Τριαντάφυλλος είπε μεταξύ άλλων: «Ο Μάριος δεν ξέρω τι έχει πάθει, λιποθυμάει η πρώην σχέση του, πρέπει να τρέξει».

Σε ό,τι αφορά την τρίτη γυναίκα με την οποία φέρεται να έχει έρθει κοντά ο Mάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ο Τριαντάφυλλος είπε: «Το έχουμε παραχ@σ@@ το θέμα στο Survivor, ας βάλει η παραγωγή παντού κάμερες να βλέπει τι γίνεται, να μην αιωρούνται πράγματα»


Και η ατάκα που προκάλεσε χαμό ήταν όταν ο Τριαντάφυλλος είπε:«Τον ξέρω τον Μάριο Πρίαμο. Ο άνθρωπος δεν κάνει κάτι, κυνηγός είναι, γουστάρει και μια χαρά. Δεν κατάλαβα δηλαδή».
Μετά την προβολή των δηλώσεων η Ελένη Βουλγαράκη ξέσπασε στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν συμφωνώ καθόλου με το ότι “ο Μάριος είναι κυνηγός και έτσι κάνει”. Τριαντάφυλλε, τα βρήκαμε και είμαστε και πολύ φιλαράκια, αλλά με αυτό δεν συμφωνώ. Συγγνώμη, τι σημαίνει “είμαι κυνηγός και κάνω ότι μου αρέσει;” Δεν πάει έτσι, υπάρχουν και κάποια ηθικά όρια»!


Και πρόσθεσε: «Στάθηκα πάρα πολύ σε αυτό. Γίνεται τώρα ένας κύκλος μεταξύ του Μάριου και άλλων κοριτσιών, βέβαια ερήμην του γιατί ο Μάριος δεν ξέρει τι γίνεται και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του να ξέρουμε κι εμείς πια είναι η θέση του».

Και κατέληξε πετώντας τα χαρτιά της: «Αλλά δεν είναι ωραίο, τι σημαίνει “είναι κυνηγός” άντε»!
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!