GOSSIP

Η Ιωάννα Πηλιχού θυμάται την συνεργασία της με τον Φιλιππίδη και ξεσπά

Με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του κατηγορούμενου ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, που αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού, αλλά καταδικάστηκε για τις δύο απόπειρες βιασμού, για τις οποίες κατηγορούνταν, η Ιωάννα Πηλιχού θυμάται την εποχή της συνεργασίας της μαζί του, την οποία χαρακτηρίζει εξαιρετικά ψυχοφθόρα.

«Είχα ζήσει κι εγώ κάποια περιστατικά. Δεν ήταν ωραία αυτή η συνεργασία. Ήταν πολύ ψυχοφθόρα για εμένα. Εκείνο το διάστημα αναρωτήθηκα αν πρέπει να αλλάξω επάγγελμα, να κάνω μία άλλη δουλειά. Ήμουν πολύ νέα όταν μου συνέβη αυτό, δεν είχα δει ακόμα πώς είναι αυτός ο χώρος» εξομολογείται η Ιωάννα Πηλιχού στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου

«Ήταν το σημείο που αναρωτήθηκα: αν είναι έτσι, δεν έχω θέση σε αυτό. Στην πορεία βέβαια είδα ότι αυτό δεν είναι κανόνας. Υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται πάρα πολύ όμορφα, νοιάζονται για τον συνεργάτη τους, για το καλό της δουλειάς» συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Αποφάσισα ότι ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που συνεργάζομαι μαζί του και δεν θα ξαναβάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία» ξεκαθαρίζει η Ιωάννα Πηλιχού.

«Κάπου πρέπει να προφυλάσσεις κι εσύ την ψυχή σου, το μυαλό και την ακεραιότητά σου» τονίζει αμέσως μετά η Ιωάννα Πηλιχού, ενώ εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον αγώνα και τη στάση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, όσο και για τον Γιάννη Μπέζο σε επίπεδο ανθρώπου και συνεργάτη.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!