GOSSIP

Ο Θεοφάνους πρώτη φορά είπε το λόγο που "ναυάγησε" η συνεργασία με τη Βανδή

Πριν από αρκετούς μήνες ο διάσημος Κύπριος συνθέτης και μουσουργός Γιώργος Θεοφάνους πόζαρε, μετά από χρόνια, ξανά στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και οι δυο τους, μαζί είχαν τότε προαναγγείλει τη νέα επερχόμενη κυκλοφορία ενός μουσικού άλμπουμ, με νέα τραγούδια του Θεοφάνους, του συνθέτη που έχει ήδη υπογράψει πολλές από τις τεράστιες μουσικές επιτυχίες της τραγουδίστριας. Ωστόσο αυτό το άλμπουμ δεν κυκλοφόρησε ποτέ!

Τώρα ο Γιώργος Θεοφάνους ολοκλήρωσε τον τηλεοπτικό κύκλο της μουσικής εκπομπής που έκανε στο Open και στο φινάλε, βρέθηκε ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, ο γνωστός "Αρτ".


Ο Αρτ ρώτησε τον Θεοφάνους για το τηλεοπτικό μέλλον του, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν έχει αποφασίσει τί θα κάνει και να τονίζει πως το επάγγελμά του είναι μουσικός και συνθέτης και όχι τηλεπαρουσιαστής, αλλά δεν απέκλεισε το σενάριο να είναι μέλος κριτικής επιτροπής σε κάποιο τηλεοπτικό τάλεντ σόου.


Είπε δε ποιοι καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί δεν πήγαν στην εκπομπή του και αναφέρθηκε και στη Νατάσα Θεοδωρίδου.


Όταν δε ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τη Βανδή που ναυάγησε ο ίδιος για πρώτη φορά είπε πως είχαν συμφωνήσει να κάνουν ένα άλμπουμ με 10 τραγούδια, τα οποία μάλιστα ηχογραφήθηκαν στο στούντιο, αλλά μετά οι συνεργάτες της Βανδή του είπαν πως θα κυκλοφορούσαν μόνο 5 τραγούδια, κάτι που ο ίδιος δεν δέχτηκε και μετά η Βανδή αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες.

 «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό. Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο. Αυτά τα τραγούδια που ηχογράφησε η Δέσποινα υπάρχει περίπτωση να τα πει άλλος καλλιτέχνης» είπε ο Θεοφάνους


Δείτε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!