GOSSIP

O Τριαντάφυλλος έκανε τη δική του πρόβλεψη για το νικητή του Survivor All Star

O τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, μπορεί να μην συμμετέχει στο Survivor All Star αλλά διαρκώς κάνει αναρτήσεις και δηλώσεις για τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και τώρα σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, έκανε και... πρόβλεψη για το φετινό νικητή του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα... τεκμηρίωσε την πρόβλεψή του με αποκαλύψεις.

 Ο τραγουδιστής μίλησε και πάλι για την αποβολή των Δαλάκα και Χατζηανδρέου, αναφέρθηκε στον Κόρο και στην σχέση του με τον Κατσούλη και στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στο J2US, αλλά μίλησε και για το Survivor all Star κάνοντας την δική του πρόβλεψη για το μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Πιστεύω ότι στον τελικό θα πάει ο Μπόγδανος και θα είναι και ο Βασάλος. Ο Βασάλος δεν βγαίνει υποψήφιος ποτέ, δεν ξέρω γιατί. Θα πάει τελικό ο Μπόγδανος και ίσως το πάρει.  Πολύ Τουρκία ο Μπόγδανος, στο σπίτι του Acun 5-6 φορές, στην Αγγλία. Όλα αυτά κάτι μου λένε. Τα διασταυρώνω τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει τελικό και μπορεί να το πάρει κιόλας. Αν γίνει αυτό, γράψ' το, 11 Φεβρουαρίου», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε εδώ τα όσα είπε χθες στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!