GOSSIP

Μάθαμε πού θα ζουν πλέον ο Φιλιππίδης και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του μετακόμισαν πριν από μερικές εβδομάδες σε άλλο σπίτι, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο ηθοποιός μετά την προφυλάκισή του και τη δίκη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης με τη σύζυγό του πλέον θα ζουν σε μια πιο... οικονομική γειτονιά της Αθήνας

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, δεν έχει ούτε εισοδήματα, ούτε δυνατότητα για να πουλήσει κάποιο περιουσιακό του στοιχείο. Ως αποτέλεσμα ήταν να αφήσει την περιοχή του Ψυχικού και το διαμέρισμα το οποίο έμενε και να μετακομίσει σε ποιο οικονομική γειτονιά, που σίγουρα δεν θυμίζει την πολυτέλεια και την άνεση της μεζονέτας που είχε στην κατοχή του και έχασε, αλλά και το διαμέρισμα που νοίκιαζε, το οποίο ήταν ακριβό για τα οικονομικά του δεδομένα.

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει ήδη πριν από τις γιορτές σε ένα οικονομικότερο διαμέρισμα από αυτό το οποίο έμενε το τελευταίο διάστημα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κάποια από τις δύο περιοχές: Παγκράτι, Άνω Πατήσια», είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!