GOSSIP

Η Ελευθερίου μίλησε για το Survivor και δείτε πως αντέδρασε η Καρολίνα

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Μας ήταν σήμερα η Καρολίνα Καλύβα η οποία σχολίασε το μήνυμα που έστειλε στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο Survivor All Star και στην πορεία είδαμε να σχολιάζει και τις δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για την πιθανή είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Θυμίζουμε πως στο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης 8/2 οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και συγκεκριμένα ο Μάριος έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από την Καρολίνα (με την οποία είχε ανταλλάξει φιλιά στην καλύβα) που έλεγε: «Yo passenger. Όλα καλά from this side. Συνέχισε έτσι με την αγωνιστικότητά σου και την τρέλα σου να μας χαρίζεις ωραίες στιγμές. Keep it up with the good work» .
Ο Μάριος χαμογέλασε πλατιά όταν είδε το μήνυμα και έστειλε ένα φιλί στην Καρολίνα.


Σήμερα η Καρολίνα είπε στην εκπομπή της Σκορδά πως πιστεύει πως ο Μάριος χάρηκε με το μήνυμά της και πως το "ξέρεις εσύ" σημαίνει πως θα συναντηθούν όταν αυτός βγει


Λίγο αργότερα, η εκπομπή έδειξε νέες δηλώσεις που έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου (η Κύπρια τραγουδίστρια που φημολογείται πως έχει δεσμό με τον Μάριο) η οποία είπε πως δεν ξέρει αν θα μπει τελικά στο Survivor All Star.
Η ίδια παραδέχτηκε πως ήταν να μπει από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά αυτό δεν συνέβη για διάφορους λόγους και αρνήθηκε πεισματικά να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική ζωή της.


Είπε όμως, πως αν μπει στο Survivor All Star θα ήθελε να μπει στην Μπλε ομάδα γιατί δείχνουν να διασκεδάζουν πιο πολύ.


Η δε Καρολίνα με... άνεση σχολίασε πως η Ελευθερία θα πρέπει να μπει στην Κόκκινη ομάδα (όπου είναι και ο Μάριος) καθώς η συγκεκριμένη ομάδα μετά την αποβολή των Δαλάκα - Χατζηανδρέου έχει ανάγκη από δυνατές παίκτριες.


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!