GOSSIP

Η Καινούργιου υποδέχτηκε τον Έλληνα τενόρο που την έχει γοητεύσει

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής της, καθώς ξαφνικά η μουσική ανέβηκε και από την… πόρτα εμφανίστηκε ο τενόρος από τη Λάρισα Βασίλης Κούρτης, που η ίδια η Κατερίνα είχε πει on air πως της αρέσει και ήθελε να του δώσει το τηλέφωνό της!

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης είχε εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό της για τον νεαρό καλλιτέχνη και εκείνος ήρθε σήμερα για να την συναντήσει για πρώτη φορά. «Λοιπόν, έχω βρει τον μπελά μου με σένα! Βγαίνεις εσύ στην εκπομπή και λέω «τι ωραίο παιδί» γιατί δεν σε είχα προσέξει και χάρηκα στη συνέχεια. Όταν από πάνω μου έλεγαν πως είσαι και τενόρος με μια πολύ σπουδαία πορεία, είπα μπράβο και έκανα λίγη πλάκα. Θέλω να σου πω ότι μετά δέχθηκα άπειρα μίσους από γυναίκες κυρίως που στεναχωρήθηκα τόσο πολύ και έλεγα ότι εδώ ο κόσμος πεθαίνει και μπαίνουν για να βρίσουν. «Μιλφάρα», «λυσάρα», «πως την έπεσες έτσι», «σεξουαλική παρενόχληση στο παιδί»… Δηλαδη έφτασαν στο σημείο, όταν λέω σε ένα παιδί «τι ωραίο αγόρι που είσαι» που το έχω πει άπειρες φορές και σε κορίτσια στον αέρα της εκπομπής, να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση».

«Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια! Εννοείται πως δεν παρεξηγήθηκα, προς Θεού» πρόδωσε, δειλά, ο Βασίλης Τενόρος στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Τετάρτης

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!