GOSSIP

O Μισθοφόρος αποκάλυψε την ποινή που πρότεινε ο Ατζούν για τις Δαλάκα - Ασημίνα

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα και ο ίδιος δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του με την αποχώρησή του από το Suvivor All Star.

Αυτό έγινε εμφανές τόσο την ώρα που άκουσε το όνομά του από τα χείλη του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο αποχώρησης όσο και στις μετέπειτα αναρτήσεις του όπου συνέκρινε το ριάλιτι επιβίωσης με... τσίρκο!


Μάλιστα οι φαν του τον υποδέχτηκαν με μάσκες κλόουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας!


Και ο ίδιος τώρα δείχνει αποφασισμένος να κάνει αποκαλύψεις και με νέα ανάρτηση εξήγησε γιατί οι Δαλάκα και Χατζηανδρέου παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο παρά την αποβολή τους και την ποινή που πρότεινε ο παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί.
 

«Ο Ατζούν δε θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη.

Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και φρόντισε να προσθέσει και πάλι στην ανάρτησή του μια τέντα από τσίρκο!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!