GOSSIP

Η Αντωνά είπε πως στην πλάτη του Σοϊλέδη παίχτηκε "σκληρό" ριάλιτι

Ο Άρης Σοϊλέδης κι η Μαρία Αντωνά γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους στην Γλυφάδα. Εκεί δέχτηκαν πλήθος ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους για το Survivor και τον λόγο που ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στον φετινό All Star κύκλο.

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, αλλά η παραγωγή μπορεί να σου απαντήσει. Εγώ δεν έχω κάποια επαφή, οπότε προς το παρόν είμαι στο όχι. Αν ήμουν δυνατός αγωνιστικά το έχει δει ο κόσμος και το έχουν πει και τα νούμερα. Αν μη τι άλλο δεν μπορούν να πούνε ψέματα τα νούμερα και τα στατιστικά που σημείωσα στο παιχνίδι» είπα αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Είναι κάποιοι χαρακτήρες που έχουν αποτυπώσει το όνομά τους με την λέξη Survivor κι ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, για εμένα αναμφισβήτητα ο Άρης Σοϊλέδης από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών που έχουν περάσει, είναι ο Ντάφι, ο Παππάς, ο James και βλέπουμε μέσα στο All Star παίκτες, όπως ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος έχει παραβεί κάποιους κανόνες κι έχει τιμωρηθεί και του δόθηκε του παιδιού μία ευκαιρία. Έχω ακούσει πολλές φορές, αν το κομμάτι της επικοινωνίας στέρησε την θέση του Άρη από το All Star. Από την στιγμή που έχει υπάρξει μία συμφωνία κοινή με όλους τους παίκτες και γύρισαν μια νέα σελίδα κι έκαναν μία νέα αρχή, γιατί μέσα σε αυτήν την σελίδα δεν συμπεριλαμβάνονται κι άνθρωποι, όπως ο James, ο Άρης» απάντησε η Μαρία Αντωνά.

Ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε για το επίμαχο σκηνικό με το κινητό: «Εμείς δεν πιαστήκαμε με κάποιο κινητό στο χέρι. Έγινε μια επικοινωνία μέσω ενός ανθρώπου με την οικογένεια. Από την στιγμή που το είδε ο Μπάρτζης, καλά έκανε και το είπε. Δεν θεωρώ ότι έκανε λάθος. Εγώ δεν θα το έκανα να ρουφιανέψω κάποιον άνθρωπο, που έκανε κάτι παράνομο. Δεν θα ήθελα να πατήσω επί πτωμάτων».

Το ζευγάρι είχε πλάι του φίλους και συνεργάτες όπως η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ πάντω στην κοινή τούρτα τους, υοπήρχε μια κοινή πόζα των Άρη και Μαρία.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!