GOSSIP

Ο Μπο είπε πως δεν θα ζητήσει συγγνώμη από την Καρολίνα [βίντεο]

Στο αεροδρόμιο συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών τον Μπο. Ο τραγουδιστής απάντησε για την Καρολίνα, αλλά και την Ασημίνα και τον Χρήστο Δάντη.

«Κρίμα που αποβλήθηκε η Ασημίνα. Ο Χρήστος Δάντης είναι στεναχωρημένος. Σίγουρα δεν έχει μιλήσει μαζί της, 100%! Ο Χρήστος είναι καθαρός ουρανός και γι’ αυτό λέει ότι θα κάνει άρση τηλεφώνου», είπε αρχικά ο Μπο.

«Αν την στεναχώρησα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά ήμουν στεναχωρημένος για να στεναχωρήσω κάποιον και μετά κατάλαβα και μόνος μου ότι αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα. Ήταν μια αντίδραση που έγινε, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε. Ήταν μια πολύ ωραία, μικρή σχέση – πολλά υποσχόμενη. Περνούσαμε πολύ ωραία, είχαμε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά που δείχνουν μια σχέση ότι μπορεί να πάει παρακάτω», είπε ο Μπο για τη σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα.

«Αν παρευρεθείτε σε μία εκδήλωση και είναι εκεί και η Καρολίνα, υπάρχει περίπτωση να μιλήσετε;», ρωτήθηκε στη συνέχεια ο Μπο και είπε: «Υπάρχει περίπτωση να την σκοτώσω», απαντώντας έτσι στην πρόσφατη δήλωση της Καρολίνας Καλύβα: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!