GOSSIP

Ο Αλέξης Παππάς εξαπέλυσε... επίθεση στο Νίκο Μπάρτζη

Η αποβολή των Δαλάκα - Χατζηανδρέου από το Survivor All Star, εξαιτίας της κατοχής κινητού τηλεφώνου, ξύπνησε σε πρώην Survivors μνήμες από παρόμοια σκηνικά που είχαν συμβεί τις προηγούμενες σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης και ο ηθοποιός Αλέξης Παπάς έκανε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση για τον Μπάρτζη αλλά και τον Καφετζή.

O Αλέξης Παππάς «κάρφωσε» τον Νίκο Μπάρτζη, καθώς στο δικό τους Survivor έκανε παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή και οι δυο τους, όπως γράφει έκαναν καθημερινά βόλτες στο δάσος και άφησε να εννοηθεί πως ο Τζέιμς Καφετζής είχε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι κινητό.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Παππάς πήρε θέση και έγραψε στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Σωστά έπραξε η παραγωγή και τιμώρησε την παράβαση με αποχώρηση. Ο Ατζούν στην αναφορά που έκανε όταν ήταν στην Αθήνα πριν 2 μήνες, είπε ότι δεν θα επιτρέψει ξανά συμπεριφορές όπως αυτή του James, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε κινητό. Να θυμίσω ότι ο Τζέιμς ήταν κολλητός του Νίκου και τους άρεσε πολύ να κάνουν βόλτες στο δάσος σε καθημερινή βάση. Τότε μάλλον ήταν δίκαιο για όλους τους άλλους παίκτες».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία πρόσθεσε το εξής σχόλιο: «Ρουφιάνα ζωή, που κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο», βάζοντας με νόημα τα hashtags #judaspriest και #nikos.

Δείτε την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι αλλά και... τον Νίκο Μπάρτζη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!