GOSSIP

Ο Δάντης ρωτήθηκε για το κινητό της Ασημίνας στο Survivor και δείτε τί είπε

Είναι γνωστό πως ο Χρήστος Δάντης διατηρεί δεσμό με την παίκτρια του Survivor All Star Ασημίνα Χατζηανδρέου και φυσικά και ο ίδιος είδε το τρέιλερ που δείχνει πως απόψε στο συμβούλιο θα γίνει χαμός καθώς ο Μπάρτζης θα πει πως είδε την Ασημίνα στο δάσος με κινητό τηλέφωνο.

Τον γνωστό τραγουδιστή εντόπισαν οι ρεπόρτερς στο αεροδρόμιο και ρωτήθηκε για το περιστατικό στο Survivor All Star με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το κινητό τηλέφωνο, όπως παρακολουθήσαμε μέσα από το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο.

«Ναι, το είδα το τρέιλερ. Με βάση ένα τρέιλερ δεν μπορώ να σας πω κάτι. Είδα έναν Ιούδα να την καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του» αρκέστηκε να σχολιάσει για το περιστατικό στο Survivor ο Χρήστος Δάντης, αρνούμενος να κάνει οποιαδήποτε άλλη δήλωση επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται ότι στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το αποψινό επεισόδιο του Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει πως «έπιασε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο δάσος με κινητό τηλέφωνο, γεγονός που προκαλεί την οργισμένη αποχώρηση της Μπλε Ομάδας και προκαλεί εκρήξεις στους διαγωνιζόμενους.

Δείτε εδώ όσα είπε ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!