GOSSIP

Οι Αγγελόπουλος και Βαλβακούση αποκάλυψαν πώς γνωρίστηκαν

Τον τελευταίο καιρό φουντώνουν οι φήμες πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι ζευγάρι με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά οι δυο τους δεν συμμετείχαν την ίδια χρονιά στο ριάλιτι επιβίωσης. Πού λοιπόν γνωρίστηκαν; Το αποκάλυψαν οι ίδιοι

Οι δυο τους έχουν πάει μαζί διήμερο στη Θεσσαλονίκη, ενώ το τελευταίο διάστημα τους είδαμε να κάνουν και κοινή βραδινή έξοδο και βόλτα στην παραλιακή της Αθήνας.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” κατά την επιστροφή τους από το ταξίδι που πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη.

Το φημολογούμενο ζευγάρι έκανε τις πρώτες του κοινές δηλώσεις.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Για δουλειά ανεβήκαμε. Συνεργαζόμαστε σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάτι ωραία πράγματα που έρχονται».

Δήμητρα Βαμβακούση: «Ότι έχετε ακούσει για τη γνωριμία μας είναι λάθος όλα. Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Εγώ τουλάχιστον, ο Γιώργος δεν ξέρω τι κάνει. Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό, τον οποίο έχουν διώξει. Κάπως έτσι ήρθαμε κοντά και είπαμε δύο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε για έχουμε κάνει μια όμορφη συνεργασία. Είναι άσχημο να βγαίνεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς αν σε τραβάει κάποιος ή ποιος είναι τριγύρω. Νομίζω και να θέλει να γνωριστεί κάποιος και να έρθει πιο κοντά είναι δύσκολο. Πες ότι θες να γνωριστούμε, δεν το χαλάτε λίγο;».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι’ αυτό».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!