GOSSIP

Μάθαμε πως η Καρολίνα Καλύβα έστειλε μήνυμα στον πρώην της Μπο

Ο Μπο, που λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star είχε συνάψει δεσμό με την Καρολίνα Καλύβα, είδε στην τηλεόραση τη σύντροφό του να φιλιέται στα κρυφά με τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και ο ίδιος δήλωσε on camera πως δεν σκοπεύει να της δώσει δεύτερη ευκαιρία μετά τα όσα είδε.

Πλέον η Καρολίνα Καλύβα, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έκανε και κάποιες δηλώσεις που προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.


Για παράδειγμα σήμερα ακούσαμε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει πως η Καρολίνα συμπεριφέρεται σαν να μην την νοιάζει το politically correct (πολιτική ορθότητα).


Λίγη ώρα αργότερα, στην εκπομπή της Καινούργιου, ακούσαμε πως η Καρολίνα, τώρα που επέστρεψε στην Ελλάδα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Μπο.
 

Ο δημοσιογράφος και καλός φίλος του Μπο, Στέφανος Κωνσταντινίδης, είπε πως η Καρολίνα Καλύβα έστειλε μήνυμα στον Μπο, τώρα που βρισκεται στην Αθήνα. Ο ράπερ ωστόσο δεν απάντησε ποτέ.

«Εγώ μαθαίνω πως η Καρολίνα όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, επικοινώνησε με τον Μπο. Το ακούτε για πρώτη φορά. Η Καρολίνα έστειλε μήνυμα στον Μπο. Ίσως να βρεθούν. Ο Μπο δεν απάντησε, έμεινε στο διαβάστηκε. Επικοινώνησε λοιπόν η Καρολίνα» αρκέστηκε να πει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!